Consult

Energetisch testen (Health Check, E.E.N. ®)

Het is mogelijk gemaakt om met behulp van een computergestuurd programma via de meridianen (energiebanen) verstoringen en blokkades op te sporen. De behandeling is erop gericht om deze blokkades op te heffen. Wanneer de meridianen weer blokkade vrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal uw lichaam zichzelf weer gaan herstellen

Smart Pulse (Fit-Test)

De Smart Pulse test de bloedvaten, de hartslag en de mentale & fysieke stress. De testresultaten worden in een testrapport overzichtelijk weergegeven. De kwaliteit van je bloedvaten houdt rechtstreeks verband met je gezondheid. Met je interne leeftijd. 

Voeding

Voeding staat aan de basis van je gezondheid. Je krijgt een voedingsadvies op maat! Een lijst met voedingsmiddelen, die je gedurende een aantal weken niet of nauwelijks mag eten, krijg je mee naar huis. Dit zijn voedingsmiddelen waar je allergisch of intolerant op reageert. Het tijdelijk weglaten van deze voeding verlicht het immuunsysteem.  

Suppletie

Je krijgt extra ondersteuning in de vorm van supplementen. Verder kunt je, je eigen supplementen laten testen. Het is zeer zinvol om te weten of de supplementen goed voor je zijn.