3Care

3Care leefstijlprogramma

Wil jij ook lekker in je vel zitten en het beste uit je gezondheid halen? Wil jij er zeker van zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan is 3Care iets voor jou. 

Waarom

Omdat we niet meer in de juiste verhoudingen eten krijgen we onvoldoende voedingsstoffen binnen. Met alle schadelijke gevolgen van dien. Zo bevat bijvoorbeeld broccoli maar liefst 70% minder calcium, 50% minder magnesium en 60% minder foliumzuur in vergelijking tot 1989. 

Het complete programma is gebaseerd op 3 uitgangspunten:

  • Rust, herstel en voorkom tekorten.
  • Reinheid, maak je darmen schoon.
  • Regelmaat, ruim periodiek op celniveau op.  

 

Meten is weten

Na een uitgebreide intake volgen een aantal testen van o.a. vetzuren, vochtgehalte, cholesterol, celveroudering, verzuring.

Het 28 dagen leefstijlprogramma bestaat uit:

Opruimdagen
De eerste drie dagen dienen om je lichaam van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te maken. We noemen dit opruimdagen. Meer gezonde eiwitten en vetten worden gegeten. 

Vitaaldagen
Na drie opruimdagen volgen de vitaaldagen. Groenten, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, wordt het één keer per dag aangevuld met een Multi Amino Excellent & Bio Salmon Fresh.

Nieuwsgierig? Plan een online afspraak in.