3Care

3Care leefstijlprogramma

Wil jij ook lekker in je vel zitten en het beste uit je gezondheid halen? Wil jij er zeker van zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan is 3Care iets voor jou. 

Het 28 dagen programma bestaat uit:

Opruimdagen

De eerste drie dagen dienen om je lichaam van een koolhydraatverbrander een vetverbrander te maken. We noemen dit opruimdagen. Meer gezonde eiwitten en vetten worden gegeten. 

Vitaaldagen
Na drie opruimdagen volgen de vitaaldagen. Groenten, rauwkost en fruit mogen in ruime mate en keuze worden toegevoegd. Omdat het zeker niet meer vanzelfsprekend is dat voeding alles geeft wat een mens nodig heeft, wordt het één keer per dag aangevuld met een supplement.

Wist je dat broccoli maar liefst 70% minder calcium, 50% minder magnesium en 60% minder foliumzuur bevat in vergelijking tot 1989. 

 

Hoe werkt het?

Na een uitgebreide intake volgen een aantal testen van o.a. vetzuren, vochtgehalte, cholesterol, celveroudering, verzuring.

Het complete programma is gebaseerd op 3 uitgangspunten:

  • Rust, herstel en voorkom tekorten.
  • Reinheid, maak je darmen schoon.
  • Regelmaat, ruim periodiek op celniveau op.                                                                                

En verder....

Wanneer je gaat starten krijg je de 3Care leefstijlmap met supplementen mee naar huis en een inlogcode voor de site. Hierop staan veel tips en overheerlijke recepten. Je wordt tijdens de 28 dagen uitgebreid begeleid door mij en je kunt elke dag je vragen stellen per app of mail. Kortom we gaan samen werken aan een duurzame gezondheid. 

Nieuwsgierig? Plan een online afspraak in.